aboutus

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Διανομέας-χονδρεμπόρου
Παράγοντας
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Κύρια Αγορά: Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Μάρκες: INTEL, AMD, NVIDIA, SAMSUNG, ΜΙΚΡΌ, SKHYNIX
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~120
Ετήσιες πωλήσεις: 5000000-10000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2009
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Η Co. υπηρεσιών διαχείρησης οδικής επιχείρησης μεταξιού του Πεκίνου, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2000, είναι διανομέας για τον υπολογιστή ΚΜΕ, κεντρικός υπολογιστής ΚΜΕ, ΕΠΙ ΚΜΕ, GPU. CHIPSET και τσιπ μνήμης του διάσημου εμπορικού σήματος στον κόσμο. ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΌ ΣΉΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΙ ΤΗ INTEL, AMD, NVIDIA, ATI, SAMSUNG, ΜΙΚΡΌ, SKHYNIX, .ETC.

     Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται ευρέως στις μητρικές κάρτες υπολογιστών, τον κεντρικό υπολογιστή, τις κάρτες γραφικών, το βιομηχανικό έλεγχο, τους στρατιωτικούς εξοπλισμούς, τα πολιτικά προϊόντα και άλλους ηλεκτρονικούς τομείς. Και έχει μια άριστη ομάδα πωλήσεων με πολλά έτη εμπειρίας πωλήσεων, για να ικανοποιήσει τις ανάγκες μερικών πελατών. Οι πελάτες καλύπτουν πολλές χώρες στον κόσμο, τις ΗΠΑ, το UK, τη Γερμανία, τη Ρωσία, τη Βραζιλία, τη Σιγκαπούρη, τη Μαλαισία, την Κορέα και Taiwang.etc.

     Η Co. υπηρεσιών διαχείρησης οδικής επιχείρησης μεταξιού του Πεκίνου, ΕΠΕ παρέχει τις περιεκτικές υπηρεσίες πρόσβασης και αλυσιδών εφοδιασμού για τη σφαιρική βιομηχανία κατασκευής και διανομής ηλεκτρονικής. Κατά τη διάρκεια των ετών, η επιχείρηση έχει επιμείνει στην επιχειρησιακή φιλοσοφία «της ποιότητας πρώτα, της τιμής λογικής και της υπηρεσίας πρώτιστης». Έχουμε καθιερώσει την καλή σχέση συνεργασίας με την επιχείρηση, το διανομέα και τους πράκτορες κατασκευής υψηλής τεχνολογίας σε αυτήν την περιοχή. Και πήραμε μια υψηλή εκτίμηση από τους.

     Είμαστε τίμιοι σας προσκαλούμε για να μας στείλουμε τις απαιτήσεις σας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ή τηλεφωνικώς ή με fax, θα εκτιμούσαμε πολύ μια ευκαιρία να αποδείξουμε τις ικανότητές μας σε σας.

 

 

Ιστορία

Η Co. υπηρεσιών διαχείρησης οδικής επιχείρησης μεταξιού του Πεκίνου, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2009. Μετά από περισσότερο από 10 έτη μεταρρύθμισης και ανάπτυξης.

 

Η επιχείρησή μας είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που εστιάζει στο σχέδιο, την κατασκευή και τις πωλήσεις ολοκληρωμένων κυκλωμάτων. Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα των πεπειραμένων ηλεκτρονικών μηχανικών και των σχεδιαστών, δεσμευμένη στην παροχή των πελατών τα υψηλής ποιότητας, υψηλής απόδοσης προϊόντα τσιπ και τις τεχνικές λύσεις.

 

Η επιχείρησή μας είναι δεσμευμένη συνεχώς να προωθήσει την ανάπτυξη και την καινοτομία της τεχνολογίας τσιπ, να παράσχει στους πελάτες το περιεκτικό σχέδιο τσιπ και να κατασκευάσει τις υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου αρχιτεκτονικής τσιπ, του σχεδίου κυκλωμάτων, της επαλήθευσης τσιπ, της κατασκευής τσιπ, κ.λπ. Χρησιμοποιούμε την πιό προηγμένους διαδικασία παραγωγής και τον εξοπλισμό τσιπ για να εξασφαλίσουμε ότι η ποιότητα και η απόδοση των τσιπ καλύπτουν τις απαιτήσεις πελατών.

 

Οι πελάτες μας προέρχονται από τους διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένου του υπολογιστή, επικοινωνία, αυτοκινητικός, ιατρική και ούτω καθεξής. Παρέχουμε στους πελάτες τις προσαρμοσμένες υπηρεσίες σχεδίου τσιπ, και παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις και τη τεχνική υποστήριξη τσιπ σύμφωνα με τις ανάγκες πελατών και τα σενάρια εφαρμογής.

 

Η επιχείρησή μας έχει εμμείνει πάντα στην έννοια του πελάτη πρώτα, που παρέχει στους πελάτες τις καλύτερες ποιοτικές υπηρεσίες και τις λύσεις. Ο στόχος μας είναι να γίνει ένα βιομηχανία-οδηγώντας σχέδιο και μια κατασκευαστική εταιρεία τσιπ, που δημιουργεί την περισσότερες αξία και ευκαιρίες για τους πελάτες.

Υπηρεσία

Υπηρεσία:

 

Πλήρες προϊόν:


Με τις ποικιλίες του καταλόγου στο απόθεμά μας, μπορεί να στείλει έξω εγκαίρως. Οι προμηθευτές είναι από τις σφαιρικές εταιρίες ημιαγωγών, η ηγεσία της γραμμής παραγωγής στους τομείς, το πεδίο της εφαρμογής της επικρατούσας τάσης ηλεκτρονική βιομηχανία, η ποιοτική εγγύηση στους πελάτες.

Υψηλός - ποιότητα των ομάδων:


Έχουμε την ομάδα εργασίας με την καλύτερη εμπειρία και υψηλός - ποιότητα. Επιμείνετε» πραγματικός και αποδοτικός, «για τη βοήθεια ο πελάτης έξω.

Είδη όρων αποστολών:


Ποικίλος ανεφοδιασμός αποστολών, μπορεί να στείλει έξω στο Χογκ Κογκ ή Shenzhen. Είναι μέχρι την επιλογή του πελάτη. FEDEX, UPS, DHL, TNT, EMS.


Λεπτή μετά από-υπηρεσία:


Έξοχος της υπηρεσίας μεταπωλήσεων. Επιμένουμε ότι στον πελάτη είναι πάντα ο πρώτος, παρέχουμε μια μιας στάσης υπηρεσία.

 

Κατάλογος πλεονάσματος:

 

Κοίταγμα για να κινήσει το πλεόνασμα ή τον υπερβολικό κατάλογό σας ΚΜΕ ή τσιπ μνήμης; Αγοράζουμε το πλεόνασμα ή υπερβολικός κατάλογος, είμαστε πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να πάρετε το διάστημα αποθηκών εμπορευμάτων σας πραγματοποιώντας την καλύτερη αποκατάσταση πιθανή, σε μετρητά, από το πλεόνασμα.

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας αποτελείται από μερικούς ανώτερους ηλεκτρονικούς μηχανικούς και σχεδιαστές με τις βαθιές τεχνικές γνώσεις και την εμπειρία για να αναπτύξει τα υψηλής ποιότητας, υψηλής απόδοσης προϊόντα τσιπ. Επενδύουμε πολλά Αναπτυξιακών Ταμεία έρευνας και για να βελτιώσουμε συνεχώς το σχέδιο τσιπ και την τεχνολογία κατασκευής για να καλύψουμε τις απαιτήσεις ζήτησης στην αγορά και πελατών.

Στοιχεία επικοινωνίας